Pantun Kafa

Ini cerita terbaru,
dari bandar Kota Baru.
Bojan Hodak menjadi 'temporary custodian',
untuk pasukan Kelantan.

Peter Butler masih 'hilang',
Kafa pun dah mula berang.
Katanya Kafa tak nak Peter,
Tapi kesian tengok dia menderita.

Diberi gaji besar lagi lumayan,
Sampai income tax Peter pun Kafa kena layan.
Tapi sekarang dah berlaga,
Dengar khabar nak ke court pun ada.

Sekian sahaja pantun dari Kota Baru
Lain lembaran kita bertemu.

Ok tak?

HD kato: Harap-harap dapat bertemu dengan Abe Peter dan dapatkan cerito sebenar daripadanya.

Comments

  1. Wei lu jangan cabar kewibawaan Kafa tau! keh keh keh keh...cari Abe Peter...tanya dia kenapa dia tak lama kat satu-satu pasukan...heheheh

    ReplyDelete
  2. awal musim lepas sign dulu, dia dapat offer dari kelab di india, berminat nak gi tapi KAFA pujuk suruh stay. Resume dia bukannya hebat sngat pun

    ReplyDelete
  3. Bro,

    ini pantun ke syair? pantun 2 kerat ke? :-D


    kemahkemim...

    ReplyDelete
  4. pantun berkerat kerat ni....kerat pas tu xsambung2 dah..hahahaha

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts