End of the road for Kien Keat-Boon Heong?

Beregu nombor satu negara, Koo Kien Keat-Tan Boon Heong terpaksa ‘berehat panjang’ apabila nama mereka tidak disenaraikan oleh Persatuan Badminton Malaysia (BAM) untuk beraksi di Seluruh England yang berlangsung 4 Mac ini. 

Berdasarkan senarai nama pemain dikeluarkan Persekutuan Badminton Dunia (BWF), hanya tiga beregu lelaki negara, Hoon Thien How-Tan Wee Kiong dan Goh V Shem-Lim Khim Wah selain pasangan profesional, Mohd Zakry Abdul Latif-Mohd Fairuzizuan Mohd Tazari yang menggalas cabaran Malaysia di kejohanan berprestij berkenaan dan layak beraksi terus ke undian utama.  

Berita terbaru itu sekali gus mengundang persoalan adakah BAM sebenarnya sudah membuat keputusan mengenai masa depan mereka dengan ia dijangka diumumkan selepas cuti perayaan Tahun Baru Cina. 


Baca laporan penuh disini.


HD says: About time?

Comments

  1. Yup, it's abt time. Kejayaan Goh V Shem-Lim Khim Wah baru-baru ini membuka ruang utk menamatkan kombinasi KKK-TBH. BAM x perlu lagi risau tidak punyai pasangan yang boleh mencabar di sirkit BWF. Maybe, KKK dan TBH patut menggunakan pengalaman mereka membimbing pemain remaja. Pasangkan mereka dgn pemain junior kita BAM!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

'Boikot jer'

Breast touched, coach masturbated in front of athlete, politician offered money for sex - damning allegations that must not be ignored

New parents unhappy with Tung Shin Hospital's policy