Family Association of Malaysia?

Dengar khabar ada anak staf FAM bercita-cita nak jadi CEO MSL. Betui ka?

I pun dengar khabar FAM nak CEO boneka. Tak nak macam Stuart Ramalingam kerana si Stuart tu banyak sangat idea-idea bernas, susah nak keep up.

Ada desas-desus di koridor FAM mengatakan bahawa CEO kena ikut cakap individu-individu yang tertentu. Ia ker?

Boleh sesiapa confirm? FAM ke? Ibu ke? Anak ke?

HD kata: Oh well.....

Comments

  1. anak die nie yg kawin ngan artis ke?

    ReplyDelete
  2. Selagi ada kuasa, kaut lah semua........
    orang lain kutip botol kosong pun boleh hidup. Belajar lah berdikari.

    ReplyDelete
  3. kalau nak gaji tapi tak perlu buat kerja semua staff FAM layak.
    mungkin FAM akan guna kaedah lucky draw. tiap-tiap tahun ada CEO baru.
    itu lucky draw boleh buat secara siaran langsung melalui Astro Arena dan RTM.

    Hebat!

    ReplyDelete
  4. carilah manusia yang tak cerdik dan letak kat FAM, barulah bola kita akan jadi World Class. Syabas FAM!

    ReplyDelete
    Replies
    1. HD... Buat2 tak tahu pula, nak harap makan duit pencen pak mertua mana cukup hehehe...

      Delete
  5. itu lah juga org yg ada dengan tuanku masa tuanku comment berkenaan dengan timbang tara Anuar Musa, kerana tuanku akan tanya sapa yang last sekali dengan baginda

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

'Boikot jer'

The untold story of a kampung hero from Sentul - Coach Guna

Breast touched, coach masturbated in front of athlete, politician offered money for sex - damning allegations that must not be ignored