Apa cerita?


Insiden in dirakam oleh penyokong di stadium Larkin malam tadi apabila Johor Darul Takzim FC menang tipis 1-0 ke atas Felda United. Apa komen anda?

 HD kata: Biar penyokong bola sepak tempatan dan Persatuan Bola Sepak Malaysia komen tentang perkara ini.

Comments

  1. Pada awal tmj ni mmg patut diban 10000% dari bolasepak..langgar peraturan fam sesuka hati..niat yang baik dari tmj tetapi salah dari cara ya..aku yakin lepas ni fam hanya warning tmj, lepas tu tmj merajuk, sultan pahang akan turun mengadap sambil denga hebatnya berkata, ini urusan beta dgn anakanda beta. Macam bolasepak malaysia dia punya siap ada trademark..oh fail laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Pak Abu Hensem

    ReplyDelete
  2. Penyokong bola komen pun tak ada apa2 effect pun...FAM kena komen(and decide), KJ pun kena komen(and decide)

    ReplyDelete
  3. Anon 9:17am

    KJ komen mungkin boleh, tapi decide rasanya tak boleh. Apa yang dia nak decide? Arah pesuruhjaya sukan atau Perdana Menteri bubar FAM, Sultan Pahang beri laluan, dan Tengku Mahkota Johor kawal emosi dan kuasanya? Tak mungkin KJ boleh buat macam tu walaupun dia Menteri Sukan...

    ReplyDelete
  4. Bro Haresh,Just nk tny,bknkah TMJ ni di gantung 6 bulan?adakah pegantungan beliau dah tamat?kes lama blm setel nk tmbh kes baru plk....Mohon jgn rosakan sukan di Malaysia ini kepada mereka yg berkenaan.............................

    ReplyDelete
  5. pengadil yang akan mengadili setiap perlawanan jdt di larkin pastu takut selepas ini

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

'Boikot jer'

Breast touched, coach masturbated in front of athlete, politician offered money for sex - damning allegations that must not be ignored

New parents unhappy with Tung Shin Hospital's policy