TSAM saman FAM

Satu saman Pemula telah berjaya didaftarkan DIMAHKAMAH TINGGI MALAYA SHAH ALAM(BAHAGIAN SIVIL)PAGI TADI terhadap FAM DAN DATO AZZUDIN BIN AHMAD..dan saya selaku plaintif melalui sepasukan peguam telah mengemukan DAN mendeposit AFIDAVIT SOKONGAN yg mengandungi segala fakta,butiran kes untuk ditimbang dan diputuskan oleh mahkamah yg mulia..SELARAS DGN ITU TIADA APA HARUS SAYA BICARA DI LUAR MAHKAMAH YG BOLEH MENYEBABKAN SUBJUDICE MELAINKAN SAYA MENYERAHKAN KPD MAHKAMAH DAN PROSES UNDANG UNDANG UTK MEMBUAT KETENTUAN BAGI SEMUA PERKARA YG TELAH SAYA KEMUKAKAN DLM AFIDAVIT TERSEBUT..SEMOGA PROSES UNDANG UNDANG MEMBERI KESAKSAMAAN SETELAH SEMUA ITU DINAFIKAN TERHADAP SAYA.ianya juga penting utk menjadi panduan dan teladan utk masa akan datang..t kaseh

Perkara diatas tertera di laman social Facebook Annuar Musa sebentar tadi.


Dapat simpulkan bahawa saman dibuat atas isu Annuar Musa digantung selama dua setengah tahun oleh Jawatankuasa Disiplin Persatuan Bolasepak Malaysia April lalu. 

Inilah langkah pertama. Kita tunggu dan lihat apa yang akan berlaku selepas ini dan jika ini akan menjadi ketetapan dan rujukan untuk kes-kes yang seumpana ini dimasa hadapan.

HD kata: Dah nak kes mahkamah...malas nak komen lah.Comments

 1. It is the first step towards everything. Too much coruption. They run the organization like it's their own. A good move and strategy by TSAM utk burst everything out sblm mensyuarat kongress FAM(correct me if I'm wrong) coming soon.

  ReplyDelete
 2. This maybe a turning point for better future of our football. FAM need major overhaul and it start from now!

  ReplyDelete
 3. This is the start of everything, or the end of everything.

  I hope that there would be a glimmer of hope for our football at the end of the tunnel.

  If by this way then only our football scene would progress, so be it! Bring it on I would say!

  ReplyDelete
 4. Hamidin and gang held called sessi memerah otak in KK. Hamdin, Judin and Juad's familes where there do the event. Siapa bayar? was is necessary for the..,.,.brain storing....

  ReplyDelete
 5. How is a court case filed by TSAM going to change FAM la? Maybe yes maybe no TSAM can win the court case. I ask my friend a lawyer, he ask me why FAM got no appeal process. And how come no Inquiry or Hearing for TSAM to defend. I said I don't know..maybe FAM got give opportunity to TSAM to jawab. Got ah Bro?

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Tickets for Kuala Lumpur Masters Malaysia Super 100 2023 now available

From 'Mr P' to 'Kemelut Dalaman BAM': Four chapters of 'mesej Whatsapp layang'

Pelepasan cukai tambahan untuk pembelian alatan sukan, sewaan fasiliti sukan antara cadangan untuk Bajet 2024